Wednesday, November 30, 2011

WAHABI Konspirasi YAHUDI

Teori Org2 Yahudi Untuk Menjatuhkan Umat Islam dengan menggunakan Wahabi

1) Kekuatan Roh, Cinta & Takut kepada ALLAH SWT oleh itu Umat Islam misti di Pisahkan drp ALLAH SWT

2) Berjaya menghubungkan kekuatan Roh dgn kehidupan Lahir, maka adanya kekuatan Roh & kekuatan Lahir misti dihapuskan

3) Yahudi amat faham akan ada bantuan raib drp ALLAH, Yahudi menghapuskan kpd perkara Raib itu, Ulama Sufi & Tarikat yg mempunyai karamah dikatakan sesat & Syirik.

4) Yahudi tahu bahawa kekuatan Islam adalah pada kecintaan umat kpd Rasulullah SAW, Ahlul Bait & Para Sahabat. Maka segala peninggalan atau amalan yg bolehmenyuburkan kecintaan itu dimusnahkan dengan alasan bid'aa kurafat, kultus & lain-lain alasan yang diadakan.

5) Yahudi sangat faham,bahawa selemah-lemah umat Islam, ianya sangat Fanatik kepada Agama para ulamak, oleh itu Ulamak Baru, Islam gaya baru misti dicipta & sesuai dengan agenda yahudi itu.

6) Untuk menguasai kota Suci Islam Haromain, Yahudi tidak dapat menghancurkan seperti tempat-tempat yang lain, kerana dikuatiri umat Islam sedunia akan bangkit menentang Yahudi


Cara-cara Wahabi Menyesatkan Umat Islam

1) Membuat Fatwa, setiap yang bidah itu sesat dan yang sesat itu Neraka.

2) Membuat Fatwa, umat Islam yang tidak mengikut ajarannya itu sesat, halal darah & hartanya

3) Membunuh keturunan Rasulullah SAW

4) Menghukum sesat keturunan Rasulullah SAW & para sahabat yang utama.

5) Menganggap alam Roh itu tidak wujud.

6) Menolak adanya hubungan antara alam Lahir & alam Roh.

7) Memusnahkan peninggalan Baginda Rasulullah SAW.

8) Dalam mempelajari Ilmu Usuluddin atau Tauhid, menganut fahaman Ibnu Tai'miaa menganggap Tuhan itu berjisim seperti makhluk atau Mujasimmah.

9) Didalam Fikih dibenarkan menampal-nampal Mazhab atau Talfiq.

10) Mengambil sumber Al-Quran & Hadis tampa Ijma Ulamak & Kias.

11) Melarang Keras, umat Islam berdoa & bertawasul atau perantaran.

12) Melarang mengziarahi kubur atau pun Makam Nabi.

13) Menghancurkan bangunan diatas tempat lahir Nabi disub'allaid.

14) Melarang memuji-muji Nabi, seperti membaca Qasidah, Berzanji, Burdah, Tahlil dan sebagainya.

15) Melarang umat Islam merayakan & memperingati Maulidurasul, Isramekraj dan segala hari kebesaran Islam yang lain.

16) Melarang belajar tentang sifat 20 dan menuduh sesat fahaman Al-Shaari iaitu fahaman kaum Sunah Wal Jamaah.

17) Melarang amalan Tarikat, umpamanya Tarikat Naqshabandiyyah, Quadari, Sazali, Saman, Muhammadiah dan lain-lain.

18) Mengundang Amerika mengekploitasi Minyak di Timur Tengah.

19) Berkomplot dengan Amerika, membina pangkalan tentera di Arab Saudi.

20) Meminta bantuan tentera bersekutu dalam Perang Teluk untuk menghancurkan Sadam Hussin.

21) Mencetuskan gerakan teroris seperti Al-Qaeda dan lain-lain untuk memburukkan imej Islam

22) Mengubah Arab menjadi Negara Yahudi, Haromain menjadi kota Yahudi dan lain-lain kejahatan yang merupakan konspirasi Yahudi untuk Menghapuskan keyakinan umat Islam kepada ALLAH & Rasullullah SAW. Supaya umat Islam mengikut cara kehidupan Yahudi & meninggalkan Tuhan Muhammad.

Bagaimana Menjauhkan daripada Wahabi

Langkah-Langkah menghindari Wahabi

1) Jangan sekali-kali terpengaruh dengan ajaran ini, jaga diri & keluarga daripada aliran ini,

2) Berpegang teguh kepada ahli Sunnah Wal Jammah, Imam Abu Hasan Al Shaari, Imam Abu Mansur Al Turidi.

3) Kuatkan hubungan dengan ALLAH & Rasulullah SAW, kuatkan HablulminALLAH, Hablulminnalnas.

4) Berfikih bersama salah satu Mazhab yang 4, Shafaie, Maliki, Hambali atau Hanafi. Jangan dicampur-campur.

5) Lawanlah hawa nafsu, buang segala sifat jahat didalam diri dengan bertasauf dengan Imam Al-Ghazali.

6) Amalkan Wirit & Zikir secara berdisiplin dan Istoqamah atau amalkan Tariqat yang ada Murshid.

7) Jangan mudah terpedaya dengan provokasi Wahabi

8) Jangan sekali-kali terlibat dengan gerakan militan atau Teroris

9) Banyaklah bertaubat atas dosa-dosa sendiri & umat Islam.

10) Berdoalah kepada ALLAH supaya mendatangkan pemimpin kebenaran yang dapat menghapuskan ajaran ini.

Irwan Fahmi Ideris

Tuesday, November 29, 2011

Dalang Tragedi Berdarah 13 Mei Ditelanjangkan Di Parlimen oleh Datuk Zulkifli Nordin MP Kulim Bandar Baru merangkap Naib Presiden Perkasa Malaysia

Pengungkaian, proklamasi-proklamasi Darurat oleh YAB PM, Datuk Sri Najib di Dewan Rakyat baru-baru ini digunakan sepenuhnya oleh Zulkifli Nordin MP Kulim Bandar Baharu untuk menelanjangi semaunya Lim Kit Siang dan DAP, parti yang didakwa oleh YB itu sebagai pencetus kepada peristiwa berdarah 13 Mei hingga merenggang dan memecahbelahkan orang-orang Melayu dan Cina di Negara ini.
Zulkifli Nordin yang diberikan laluan oleh Ibrahim Ali sewaktu MP Pasir Pas sedang membahaskan usul mengambil peluang secukupnya membelasah Lim Kit Siang dan DAP walaupun perbahasannya cuba disekat oleh Speaker Dewan Rakyat ketika itu dan semua MP DAP termasuklah rakan mereka daripada Pas dan PKR berdiam diri bila Zulkifli Nordin menyerang bertubi-tubi.
Tidak ada seorang pun wakil pembangkang bangun menyanggah hujah-hujah yang dilemparkan oleh MP Kulim itu dan seolah-olah mengakui segala kebenarannya.
Tidak ada seorang pun wakil pembangkang bangun menyanggah hujah-hujah yang dilemparkan oleh MP Kulim itu dan seolah-olah mengakui segala kebenarannya.
Kepada yang buta sejarah, pendedahan dalam Dewan Rakyat yang dilakukan oleh Zulkifli Nordin itu harus membuka mata mereka tentang niat jahat DAP yang mahu menguasai negara ini dengan memperalatkan Pas dan PKR.
Malah orang Melayu terutamanya harus menyedari dengan segera taktik licik dan jahat DAP ini untuk menguasai Malaysia ini berpaksikan slogan mereka 'Malaysian Malaysia' dengan tidak membenarkan mereka terus dijadikan alat untuk dipecahkan kesatuan Melayu yang telah diikat kukuh sekian lama..
Melayu yang lupa sejarah terus sanggup membiarkan diri mereka dijadikan perkakas oleh DAP. Melayu yang hilang jati dirinya sudah mula rela menjadi barua DAP untuk menyerang sesama Melayu. Melayu yang semakin lupa Allah itu Tuhannya sudah mula bersedia untuk menerima agama-agama baru yang DAP sedang suntik ke dalam masyarakat hari ini.
Andainya pendedahan yang dilakukan oleh Zulkifli Nordin ini gagal diambil sebagai iktibar untuk mengelak penjajahan baru dalam Negara kita maka benarlah seperti yang sedang diperkatakan ini, Melayu akan diberi tanggungjawab sebagai Perdana Menteri sedangkan tangan-tangan DAP akan menggerakkannya, melayu hanya patung seperti yang sedang berlaku di Selangor dan pernah berlaku selama 11 bulan di Perak.
Di bawah ini saya perturunkan inti perbahasan Zulkfli Nordin di Dewan Rakyat baru-baru ini…:-
"Mohon mencelah Tuan Yang di-Pertua. Yang Berhormat Pasir Mas sedar atau tidak, apabila kita dengar tadi Yang Berhormat Ipoh Timur [LKS] bercakap seolah-olah beliau lupa apa yang beliau dan parti beliau lakukan yang menyebabkan Ordinan Darurat 1969, peristiwa 13 Mei berlaku.
Lim Kit Siang Dalang Peristiwa Berdarah!
Saya mahu baca semula Yang Berhormat sebab ada di kalangan kita di sini lupa atau buat-buat lupa setelah bersekongkol sekati dengan DAP parti racist dan cauvinis ini, dia lupa apa yang berlaku.
Saya mahu baca semula daripada Laporan MAGERAN, laporan rasmi yang dibentangkan menceritakan tentang peristiwa 13 Mei membawa kepada perisytiharan darurat tersebut adalah kerana kebebasan bersuara yang sudah di luar kawalan.
Tindakan racist yang melampau dan ini antara tindakan yang didalangi oleh Yang Berhormat Ipoh Timur dan parti beliau pada masa itu.
Saya mahu baca, biar rakyat dengar semula apa yang mereka kata pada tahun 1969 membawa kepada peristiwa 13 Mei. Slogan yang dibawa pada masa itu ialah 'Malai Si'. 'Malai Si' ini maknanya "Mati Melayu".
Kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakan-perarakan yang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, "Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu" .
Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, "Mati Melayu, kemudian kita lihat dalam himpunan-himpunan dan perarakan-perarakan yang mereka buat. Ini antara kenyataan yang mereka keluar pada 11 Mei, "Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis melayu"
Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, "Mati Melayu, sakai pergi masuk hutan".
Pada 11 Mei Jalan Changkat Dollah, "KL sekarang cina punya". Pada 12 Mei Jalan Ipoh, Jalan Tunku Abdul Rahman, "melayu balik kampung, melayu sekarang tiada kuasa. Sekarang kita Cina sudah control."
Di Jalan Khir Kampung Baru, depan orang Melayu ini kenyataan parti Yang Berhormat Ipoh Timur, "Melayu keluar…! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu.., sekarang kita sudah ada kuasa…".
Pada 12 Mei depan Balai Polis Jalan Pudu… "… semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis."
Pada 12 Mei. Okey nanti kejap lagi. Saya hendak habiskan. Biar dia faham. "Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan melayu punya, mata-mata lancau….!"
Pada 12 Mei Jalan Canvel, "Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu…"
Pada 12 Mei Jalan Bukit Bintang, "Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu."
Saya mohon bertanya Yang Berhormat setuju atau tidak dengan cadangan saya supaya Yang Berhormat Ipoh Timur [LKS] dan parti dia berani melakukan transformasi demokrasi yang matang ini.
Saya cabar Yang Berhormat Ipoh Timur antara dalang pencetus 13 Mei supaya 'walk the talk' menjadi anak jantan pertama minta maaf kepada rakyat Malaysia atas politik racist dan politik sempit yang dimainkan pada 1969.' Ini adalah sebahagian yang saya sedut ucapan beliau di Dewan Rakyat.
Sekarang ini terpulang kepada kita…! Adakah kita bersedia untuk menjadi baru-barua Cina-Cina DAP yang sedang mahu menjadikan Malaysia ini seperti Singapura?
Bacalah bahasa yang mereka gunakan kepada orang-orang Melayu satu ketika dulu….! Adakah kita sanggup telan dan lupakan segala apa yang Cina DAP lakukan terhadap kita..? Terpulang kepada kita..
Irwan Fahmi Ideris

Friday, November 11, 2011

Dakwa atau Letak JawatanPerkasa hari ini melalui kenyataan Ketua Wira Perkasa Sdr. Irwan Fahmi Ideris, mendesak agar Ambiga didakwa dan sekiranya gagal Peguam Negara boleh lah meletak jawatan kerana gagal menjalankan amanah yang telah diberikan.
Pada hari ini pendirian Wira Perkasa masih menyatakan Ambiga itu “Dajal” kerana Ambiga telah menjadi pengkhianat Agama, dalam masa yang sama Marina Mahathir telah mempertahankan Ambiga, mungkin pada mulanya Marina terlibat dengan Bersih 2.0. tetapi kita tidak menghiraukannya, kali ini lebih teruk apabila Marina mempertahankan Sexsualiti Merdeka, yang mana secara terang ianya bertentangan dengan ajaran Islam.
“Soalan pertama kepada Marina, Apakah Agama kamu? Kerana jika kamu beragama Islam, tidak akan ada seorang pun yang menyokong “Sexsualiti Merdeka” ini”. Pertanyaan Ketua Wira melalui kenyataan medianya hari ini.
Benar sebagai rakyat Malaysia kita mempunyai kebebasan bersuara tetapi kebebasan saperti ini adalah melampau, jika Marina bukan sahaja tidak menghormati kepada undang-undang Negara tetapi dia tidak menghormati undang-undang Islam.
Ini menunjukkan bahawasanya ceteknya ilmu agamanya, jika Ambiga sebagai Dajal maka Marina sebagai Asistan “Dajal” yang mana membawa Agama Baru “Human Right” bersama dengan Cip Dajal (Ambiga) kita berharap supaya Assistan Dajal ini kembali ke pangkal Jalan yang direadahi oleh ALLAH S.W.T dan hendaklah bertaubat.
Program Seksualiti Merdeka 2011 yang bertujuan menuntut hak kesaksamaan gender serta mengiktiraf pengamal seks songsang seperti gay, lesbian, biseksual dan transeksual untuk mengamalkan gaya hidup pilihan mereka secara sah dan terbuka telah mendapat bantahan ramai pihak termasuk Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) sendiri yang membuat laporan polis dan bantahan aman di hadapan Masjid Negara.
Dimaklumkan pihak Polis telah menerima sebanyak 154 laporan di seluruh negara yang membantah penganjuran program Seksualiti Merdeka 2011, yang akhirnya pihak polis telah meminta pihak berkenaan membatalkan program tersebut.
Wira Perkasa juga mendesak Peguam Negara, Datuk Ghani Patail supaya “Meletakkan Jawatan” kerana kita melihat beliau tidak mampu menjalankan tugas dengan sempurna. Ini kerana masih tidak mendakwa Ambiga “Dajal” ini.
Pada hari ini sudah 120 hari Ambiga Dajal ini masih bebas. Kita lihat pada bersih yang lalu, lebih kurang 1200 lebih laporan pada Ambiga ini tetapi tiada dakwaan, saya yakin pihak PDRM & KDN sudah menjalankan tugas-tugas mereka.
“Mengapa pihak AG masih lagi tidak mendakwa Ambiga? Adakah AG tak berani mendakwa Ambiga? Atau ada udang sebalik mee”. Tambah Irwan lagi.
Kami juga mencadangkan supaya Datuk Ghani Patail meletakan Jawatan Beliau dan memberi laluan kepada orang-orang yang berani. Jangan tahu mengambil gaji. Sila beri kerjasama supaya memberi laluan kepada Peguam Negara yang baru dan mampu membuat keputusan.

 PERKASA oleh Zanuddin Salleh
PERTUBUHAN PRIBUMI PERKASA MALAYSIA (PERKASA)

Wednesday, November 9, 2011

Inilah Akibat Apabila Melayu Berpecah

Asalamualikum,

Di kebelakangan ini, ramai yg sudah mula mempertikaikan keistimewan orang-orang Melayu, Islam sebagai Agama Persekutuan. Mengapa perkara ini boleh berlaku? Sebab yang mudah, iaitu orang-orang Melayu itu tidak mahu bersatu diantaranya disebabkan ideologi Politik, dalam masa yang sama apabila orang-orang Melayu tidak bersatu, ada pihak-pihak yang tak bertanggungjawab mengambil kesempatan ke atas perpecahan ini. Lebih malang apabila ada orang-orang Melayu itu sendiri yang menjadi dalang.

Ambiga saya mengelarkanya sebagai 'Dajal' kerana apa? Kerana ianya menjadi ketua dalam gerakan sebegini. Kita semua tahu yang mana 'Dajal' ini lah antara-antara Lawyer-Lawyer terlibat dengan Kes Lina Joy, IFC & yang lebih dahsyat lagi 'Dajal' ini memberikan khimat guamana secara percuma kusus kepada orang-orang Melayu Islam yang mahu keluar daripada Agama Islam (Murtad). 'Dajal' ini juga adalah seorang yang sangat liberal sehingga ingin membela kegiatan-kegiatan maksiat, berzina & kegiatan-kegiatan sex luar tabiie. 'Dajal' ini pula mendapat sokongan anak Mantan Perdana Menteri.

MCCBCHST "Majlis Perundingan Bagi Kristian, Budha, Sikh & Tao, dengan begitu berani menyatakan bahawa Amalan korban jangan diamalkan di Sekolah-sekolah dan juga tempat-tempat awam" bukankan ini telah menggangu gugat Agama Islam? Kenyataan ini adalah kenyataan yang boleh disifatkan sebagai kenyataan Jahat & mahu ketegangan dikalangan Agama. Biadap sungguh mereka ini, sedangkan semasa hadirnya mereka ini ke bumi bertuah ini mereka tiak berani mempertikaikan perkara-perkara sebegini, tetapi apabila anak-anak pendatang ini sudah lupa bahawasanya mereka pendatang.

Saya mahu tegaskan "Dalam Perlembagaan Negara hanya menyebut Agama Islam & Agama Islam adalah Agama Persekutuan, ianya tidak menyebut Agama-Agama lain, tetapi Agama-Agama lain boleh diamalkan selagi tidak menggangu gugat Agama Islam" disini jelas menunjukan bahawasanya mereka-mereka ini tidak faham atau buat-buat tak faham. Sekarang ini Agama Islam sudah diganggu gugat. Saya memberi Amaran sekeras kerasnya kita akan tengtang perkara ini. Ini adalah soal kesucian Islam & ianya adalah tidak memasongkan Akidah Umat Islam.

Apakah dengan semua ini yang berlaku masih lagi kita menunding jari pada orang lain? Kita perlu menyalahkan diri kita sendiri, kerana diatas perpecahan orang-orang Islam Melayu, inilah akibatnya. Apabila kita lemah maka, orang-orang yang tidak bertanggunagjawab ini mengambil kesempatan. Mari kita bersatu demi kebebasan & nasib anak cucu kita dikemudian hari. Zalim apabila kita tidak mempertahankannya.

Bersatu!!! Bersatu!!!! Bersatulah Bangsa Ku!!!!!
Irwan Fahmi Ideris

Tuesday, November 8, 2011

Islam diAmbang Kehancuran.

Asalamualikum,

Nagara dikejutkan dengan Sexsualiti Merdeka yang sudah mula berlangsung semenjak 2008 lagi, disini menunjukkan bahawasa Akhlak & juga sikap-sikap hormat menghormati dikalangan masyarakat sudah tiada lagi, keadaan lebih teruk apabila "Dajal" Ambiga mahu merasmikan program tersebut. Turut terlibat adalah anak kepada Mantan Perdana Menteri yang ke 4, Marina Mahathir menjadi salah seorang yang mempertahankan sexsualiti Merdeka. Disini kita dapat melihat maksut sebenar Merdeka itu adalah "Kebebasan". Namun umat Islam sudah tidak lagi merasakan sensitif tentang perkara sebegini berlaku, Saya sendiri telah membuat Nota Bantahan dan telah diserahkan kepada wakil IGP tempoh hari dan telah membuat 1 lapuran polis supaya kegiatan Maksiat dapat di hentikan, Alhamdulillah ianya berjaya disebabkan juga beberapa NGO-NGO Islam juga turut membangkang.

Isu Seksuliti Merdeka ini belum lg reda umat Islam sekali lagi di kejutkan dengan pertikaian oleh pihak MCCBCHST "Majlis Perindingan Bagi Agama Khristian, Budha, Seikh & Tao, mempertikankan ibadah korban dengan menggesa kerajaan supaya Tidak menlakukan di perkarangan Sekolah-sekolah & di tempat-tempat awam" ini sebenarnya menghina Umat Islam & mempunyai Niat Jahat yang membolehkan ketegangan beragama. Kita lihat pengkhianat-pengkhianat ini sudah mula berani mempertikan Agama Persekutuan. Dalam perlembagaan Negara tidak menyatakkan Agama-Agama lain selian Islam, tetapi agama-agama lain boleh mengamalkan anutan/kepercayaan mereka selagi tidak menggangu Agama Islam. biadap sungguh mereka ini yang mana dahulu mereka ini pendatang yang menumpang di Negara kita. Apakah ini satu provokasi oleh pihak-pihak tertentu untuk mendatang huru-hara kepada Negara ini? Sungguh biadap, kurang ajar & tak sedar diri.

Saya yakin ini semua ada tok dalang yang mengdalangi perkara-perkara ini semua. Jadi saya menyeru semua umat Islam marilah bersatu diatas landasan Islam, ketepikan idealogi Politik. Kerana Ideologi Politiklah yang memecahbelahkan kita umat Islam. Pelbagai contoh yang berlaku di Negara-Negara Arab yang mana apabila umatnya tak bersatu akan ada anasir-anasir luar yang akan meruntuhkan keharmonian Negara,

"Bersatu Teguh, Bercerai Roboh"

Wasalam

Irwan Fahmi Ideris