Siapa yang bela samseng?

KENYATAAN WIRA PERKASA MALAYSIA
19 Rabiulawal 1436 / 10hb Januari 2015

KAMI WIRA PERKASA MALAYSIA INGIN MENYATAKAN RASA KESAL DENGAN TINDAKAN BIADAP YANG MELAMPAU DARI  PEGAWAI KHAS MENTERI BELIA DAN SUKAN YB KHARI JAMALUDIN JUGA MERANGKAP KETUA PEMUDA UMNO LENGGONG IRUAN ZULKIFLI BIN MOHAMAD YANG TELAH MEMUKUL KETUA WIRA PERKASA PARLIMEN LENGGONG SAUDARA SAAD BIN ABD RAHMAN. KEJADIAN ITU TELAH MENGAKIBATKAN BELIAU MENGALAMI KECEDERAAN DIBAHAGIAN MUKA.

DIFAHAMKAN TINDAKAN LIAR DAN TIDAK BERTAMADUN ITU BERLAKU BERPUNCA DARI SALAH FAHAM KECIL SAHAJA. SAYA INGIN BERTANYA MENGAPA SAMPAI PERLU MENGANGKAT TANGAN KE MUKA BANGSA SENDIRI..?? SEBAGAI SEORANG PEGAWAI KHAS JUGA KETUA PEMUDA UMNO LENGGONG MANA PERGI KREDIBELITI DAN INTEGRITI NYA?? JIKA TIDAK SUKA DENGAN WIRA PERKASA SEKALIPUN TIDAK PERLULAH MEMBUAT TINDAKAN SEDEMIKIAN. ADAKAH DIA MERASAKAN DENGAN ADANYA JAWATAN TERSEBUT BELIAU BOLEH BERTINDAK SESUKA HATI?!

SAUDARA SAAD TELAH MEMBUAT LAPORAN POLIS TENTANG KEJADIAN INI. SAYA AMAT BERHARAP PIHAK POLIS LAKUKAN SIASATAN DAN AMBIL TINDAKAN TEGAS DENGAN SEGERA. DIHARAP JUGA JANGAN ADA TANGAN LUAR YANG BERANI MENCAMPURI URUSAN & SIASATAN KES INI. KAMI YAKIN PIHAK POLIS SENTIASA MENJALANKAN TUGAS DENGAN PENUH INTEGRITI.

JUGA DISINI SAYA INGIN BERTANYA APAKAH INDIVIDU SEPERTI INI YANG KITA HARAPKAN UNTUK MENJAGA KEHARMONIAN DAN PERPADUAN DALAM KALANGAN ORANG MELAYU..??
INGAT ORANG MELAYU PENUH DENGAN ADAB DAN ADAT. MALULAH PADA BANGSA LAIN YANG MELIHAT KEJADIAN SEPERTI INI BERLAKU. SAYA JUGA BERHARAP BELIAU JUGA DIAMBIL TINDAKAN OLEH MAJIKANNYA DAN LEMBAGA DISIPLIN UMNO SILA AMBIL PERHATIAN PENUH. JANGAN SIMPAN ORANG2 SEPERTI INI YANG BAKAL MEROSAKKAN KEHARMONIAN DAN PERPADUAN ORANG MELAYU. JIKA INDIVIDU SEPERTI INI MASIH BERLELUASA MAKA JANGAN IMPI KAN PENYATUAN DIKALANGAN ORANG MELAYU. SEBAGAI KETUA WIRA MALAYSIA SAYA BERTEGAS UNTUK MEMBELA NASIB ANAK BUAH SAYA INI DAN PIHAK KAMI AKAN MENYIAPKAN PEGUAM TENTANG PERKARA INI.

KETUA WIRA PERKASA MALAYSIA
IRWAN FAHMI IDERIS

Comments

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAKAP TAK SERUPA BIKIN

Kerajaan juga perlu memainkan peranan penting

Politik tidak akan reda walaupun PRU 15