Perhimpuna Wira Negara Revolusi

Asalamualikum,

Perhimpunan Wira Negara Revolusi telah berjaya menarik anak-anak muda daripada golongan Rockers, skate, Mat Rempit dan lain-lain golongan, perhimpunan selama 3 hari tu berjaya menarik lebih kurang 23,000 pengunjung Muda yg mana lebih kurang 65% tidak di daftarkan sebagai pengundi kerana mereka kurang minat terehadap Politik.

Walau bagaimana pun Wira Perkasa berjaya mendaftarkan mereka sebagai pengundi. Ini juga kejayaan yang besar kerana berjaya mendapatkan pengundi baru. Walau pun kami mendapat pelbagai tanggapan negatif daripada kebanyakan pihak. Wira Perkasa berjaya mengumpulkan seramai 20,000 lebih dengan Tiada Bantuan Kerajaan. Begitu pun kami tetap gigih menjayakan program tersebut.

Wira Perkasa turut berterima kasih kepada Yayasan Bina Upaya, Ketua Pemuda UMNO Perak, Presiden Belia 4B yang turut membantu menjayakan program tersebut. InsyALLAH kami akan meneruskan Program-Program sebegini untuk menarik golongan-golongan muda khususnya untuk sayangkan Negara, dan menyampaikan hasrat kerajaan yg mana golongan ini tetap WIRA NEGARA..........

Wasalam......
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

KRONOLOGI KONFRONTASI 1963-1965 INDONESIA TERHADAP MALAYSIA YANG PERLU ANDA KETAHUI.

CAKAP TAK SERUPA BIKIN

Kerajaan juga perlu memainkan peranan penting