HUDUD :AMARAN KEPADA CHUA SOI LEK

1 Dis.2011: Perkasa melalui sayap Wiranya memberi amaran kepada Chua Soi Lek dengan kenyataan yang di bangkitkan oleh Presiden MCA itu berhubung dengan Hukum Hudud.
"WIRA Perkasa memberi Amaran Keras Kepada Chua Soi Lek dan MCA serta semua pemimpin pemimpin bukan Islam supaya berhenti daripada mempertikaikan Isu Hudud" menurut satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Ketua Wira Perkasa sebentar tadi.
Sdr Irwan Fahmi juga berkata "Biar Hudud di tentukan oleh orang Islam Sendiri,Jangan masuk campur urusan agama Islam, MCA jaga kaum kamu, dalam masa yang sama kita sebagai Tuan di Negara ini tidak pernah mempertikaikan agama agama mereka".
Chua Soi Lek melalui petikan akhbar The Star dikatakan telah menghina hukum Agama Islam dengan mengatakan Hukum Allah S.W.T ini (Hudud) adalah mundur dan akan menakutkan pelabur asing untuk berdagang di Malaysia.
"Tolong jangan campur urusan agama Islam , jangan kamu Chua Soi Llek "menjadi duri dalam daging", "Gunting dalam lipatan", Parti MCA ini telah gagal pada PRU yang ke 12 tempoh hari, sepatutnya kembalikan kepercayaan kaum kamu", Kta Irwan Fahmi lagi.
Irwan juga turut menyatakan "Kepimpian Wira mencabar MAC tunjukkan kekuatan kamu, bukan membuat statement tentang agama Islam" dan memberi amaran kepada semua pemimpin yang bukan beragama Islam agar tidak mencampuri urusan Agama Islam.
Irwan juga memberi peringatan bahawa Perkasa kini mempunyai pengundi pengundi dipelusuk Negara, Kita akan pastikan calon calon yang mengguris perasaan orang Islam akan tumbang pada PRU yang akan datang nanti.

(Suntingan drp Zainudin, IT web page Perkasa)
Irwan Fahmi Ideris

Comments

Popular posts from this blog

KRONOLOGI KONFRONTASI 1963-1965 INDONESIA TERHADAP MALAYSIA YANG PERLU ANDA KETAHUI.

CAKAP TAK SERUPA BIKIN

Kerajaan juga perlu memainkan peranan penting